opłata roczna za rtv i radio za 2011 roku
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Odpowiedzi w temacie ()

Witam Ile wynosi kwota za roczny abonament RTV i radio w roku 2011?W jaki sposób sie opłaca?Z góry dziękuję
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
Abonament RTV za cały rok Witam Ile wynosi kwota za całoroczny abonament za rok 2011?W jaki sposób mozna to opłacic?Z góry dziekuje za informacje Witam Interesuje mnie ile wynosi roczny (...) czytaj dalej»
-
ile wynosi abonament rtv za 2011 r Witam Ile wynosi abonament RTV za rok 2011?Z góry dziekuję za pomoc i wszystkie iformacje. Pozdrawiam Witam Mam pytanie od nowego roku zmienia się opłata za abonament (...) czytaj dalej»
-
Jak nie płacić abonamentu RTV? Mam pytanie, czy są jakieś sposoby na to żeby nie płacić zaległej opłaty za abonament RTV? Np. co w sytuacji gdy telewizoru nie mam od lat 4 bo sie zjarał albo (...) czytaj dalej»
-
roczna opłata za abonament rtv 2011 Witam Ile wynosi roczna opłata za abonament RTV w roku 2011?Z góry dziękuję za informacje czytaj dalej»
-
Jaka jest opłata za rtv na 2011 witam, interesuje mnie stawka opłat za radio i telewizje, czy gdzieś można znaleźć pełny taryfikator? Radio - za jeden miesiąc - 5,35 zł - za dwa miesiące - 10,45 (...) czytaj dalej»
-
Nr konta bankowego za abonament rtv Witam , czy ktoś może wie jaki jest nr konta bankowego do wpłat za abonament rtv 2011? Numer konta bankowego jest ustalany indywidualnie dla każdego abonenta po (...) czytaj dalej»
-
ODSZKODOWANIE za słup / linia energetyczna na działce Wysokie ODSZKODOWANIA (do 10 lat wstecz) za bezumowne korzystanie z mienia, czyli zajęcia terenu pod sieci energetyczne (np. przewody biegnące (...) czytaj dalej»
-
opłata za rtv 2012 Co mi grozi za niepłacenie abonamentu RTV? Chodzą jakieś kontrole słyszałem. ok.600zl kary ariadna1 jaki dokładnie abonament? radio czy radio i tv? zreszta, masz spore szanse (...) czytaj dalej»
-
ile będzie wynosić opłata za rtv w 2012 witam. ile ma wynosić czyli ile zapewne ma wzrosnąć opłata za aobnament radiowo telewizyjny w przyszłym roku? Opłata za telewizję i radio wzrośnie o (...) czytaj dalej»
-
Abonament RTV 2011 !! Wysokość opłat za używanie odbiorników RTV 2011 RADIO * za jeden miesiąc - 5,35 zł * za dwa miesiące - 10,45 zł * za trzy miesiące - 15,50 zł * za sześć miesięcy - (...) czytaj dalej»
-
Dręczy mnie Ultimo Witam, Zwracam się z prośbą o pomoc. Wiem, że już takie tematy były poruszane na forum, ale niestety nie do końca wiem co odpisać firmie ultimo. Moje zadłużenie powstało (...) czytaj dalej»
-
spadek mam pytanie moja mama zmarła i przeprowadzili podział majatku tylko adwokat tak zatail i podstawił świadkow ze to było gospodarstwo rolne na ktorym mama nie pracowała i całośc nalezy sie (...) czytaj dalej»
-
Abonament RTV 2013 Witam! Od 1 stycznia 2013 roku opłata za używanie odbiornika radiowego wyniesie 5,65 zł miesięcznie, a opłata za używanie odbiornika telewizyjnego lub radiowego i telewizyjnego (...) czytaj dalej»
-
Ile będzie wynosić opłata rtv 2012 za radio? Prosiłabym o informację ile w przyszłym roku będzie wynosić opłata abonamentowa za radio na cały rok? Opłata za używanie odbiornika radiofonicznego (...) czytaj dalej»
-
opłata za telewizor i radio 2011- kwartał Witam Ile wynosi opłata za abonament telewizyjny i radiowy w roku 2011 za okres 1/4 roku?Będę wdzieczna za odpowiedzi. Pozdrawiam czytaj dalej»