opłata rtv na 2011 rok za okres półroczny
Odpowiedzi w temacie ()

Witam Ile wynosi łaczna opłata za poł roczny abonament TRV na rok 2011?w jaki spsób trzeba za niego zapłacić?Z góry dziekuję za pomoc
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
ile wynosi abonament rtv za 2011 r Witam Ile wynosi abonament RTV za rok 2011?Z góry dziekuję za pomoc i wszystkie iformacje. Pozdrawiam Witam Mam pytanie od nowego roku zmienia się opłata za abonament (...) czytaj dalej»
-
ODSZKODOWANIE za słup / linia energetyczna na działce Wysokie ODSZKODOWANIA (do 10 lat wstecz) za bezumowne korzystanie z mienia, czyli zajęcia terenu pod sieci energetyczne (np. przewody biegnące (...) czytaj dalej»
-
Abonament RTV za cały rok Witam Ile wynosi kwota za całoroczny abonament za rok 2011?W jaki sposób mozna to opłacic?Z góry dziekuje za informacje Witam Interesuje mnie ile wynosi roczny (...) czytaj dalej»
-
Dręczy mnie Ultimo Witam, Zwracam się z prośbą o pomoc. Wiem, że już takie tematy były poruszane na forum, ale niestety nie do końca wiem co odpisać firmie ultimo. Moje zadłużenie powstało (...) czytaj dalej»
-
URLOP WYCHOWAWCZY PŁATNY CHCE SIE DOWIEDZIEC JAKTO JEST Z URLOPEM WYCHOWAWCZYM PLATNYM. OD 1 LISTOPADA ZACZYNAM PRACE. TERMIN PORODU MAM NA 8 MARCA WIEC 3,4MIESIACE POPRACUJE. ALE PONOC TRZEBA PRZEPRACOWAC (...) czytaj dalej»