Sprzedaż biletów na Euro 2012.
Odpowiedzi w temacie ()

Hej mam bilet na Euro 2012. Niestety mam też spore problemu finansowe, i zastanawiam się czy tym biletem trochę nie podreperować funduszy? Chyba go wystawie na jakimś portalu i postaram się go drożej sprzedać. Tylko wcześniej chciałbym wiedzieć czy z tego powodu nie będę mieć jakiś nieprzyjemności? Coś grozi za sprzedawanie biletu?
Nie znalazłeś odpowiedzi?

oczywiscie ze mogą być nie przyjemności, za bycie konikiem grozi ci nawet 5 tysiecy złotych!! bielt mozna poza tym odsprzedac na platformie autoryzowanej przez uefa. jak pozbedziesz sie biletu po cenie nominalnej, to nic ci nie grozi oczywiscie, bo masz do tego prawo. najwiekszym zagrozeniem jest sprzedaz przez internet który jest monitorowany!!
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
Bilety Euro 2012 sprzedaż witam, mam takie pytanie odnośnie kupna i sprzedaży biletów na takie imprezy jak Euro 2012. Czy taki bilet mogę później odsprzedać za większą kwotę? Jest to niedozwolone, 133 (...) czytaj dalej»
-
bilety euro 2012 ceny Oficjalne ceny biletów na mecze mistrzostw Euro 2012: MECZ OTWARCIA: * Kategoria 1 - 250 euro * Kategoria 2 - 140 euro * Kategoria 3 - 45 euro MECZE GRUPOWE: * Kategoria 1 - 120 (...) czytaj dalej»
-
bilety na euro 2012 cena Ceny biletów na EURO 2012!!! MECZ OTWARCIA: 1000 zł (kat. 1.) 560 zł (kat. 2.) 180 zł (kat. 3.) MECZE GRUPOWE: 480 zł (kat. 1.) 280 zł (kat. 2.) 120 zł (kat. 3.) ĆWIERĆFINAŁY: (...) czytaj dalej»
-
euro 2012 ceny biletów Ceny biletów na mecze Euro w zależności od kategorii są następujące: mecz otwarcia - 1000 zł, 560 zł i 180 zł, mecze grupowe - 480 zł, 280 zł, 120 zł, ćwierćfinały (...) czytaj dalej»
-
nie będzie tańszych biletów na EURO 2012 dla kobiet? W celu zwiększenia liczby kobiet na organizowanych przez kluby imprezach sportowych wprowadzane są specjalne ulgi na bilety wstępu. Zastrzeżenia (...) czytaj dalej»
-
Ostatnia okazja do kupienia biletu na Euro 2012!! 31 marca mija termin kupowania biletów na Euro 2012 więc kto jeszcze chętny ma ostatnią szansę. Tylko zastanawia mnie co z tymi którzy zdecydują (...) czytaj dalej»
-
Zakaz Stadionowy a Mecze Euro 2012 Witam. Problem polega na tym, że podczas pierwszej puli biletów na Euro 2012 wylosowałem bilet na mecz (nie Polskiej reprezentacji). Bilet zakupiłem, zapłaciłem. (...) czytaj dalej»
-
Bilety na Euro 2012-gdzie dostac? Już niedługo rozpoczną się mistrzostwa Europy w Polsce i Ukrainie, wiem o tym bo mój facet o tym trabi na okragło;]. Będzie to wydarzenie na skalę światową- (...) czytaj dalej»
-
jak sprzedac bilety na euro 2012?? Witam proszę o rade. Wiem że sprzedaz biletów przez koników jest nielegalna ale niech mi ktos poradzi. Czy jeśli np sprzedam coś na allegro albo e-bay\'u dajmy (...) czytaj dalej»
-
Darmowe bilety na Euro 2012, nie są do końca darmowe.. To informacja dla osób które np. dostały bilet nie od rodziny, bliskiego. Np wygrana takiego biletu może jednak kosztować osobę która go (...) czytaj dalej»
-
spożywania i sprzedawania alkoholu Cześć! chciałem podzielić się z wami nowo odkrytymi, ale ciekawymi info. Nowe zasady dotyczące spożywania i sprzedawania alkoholu: 1. Na stadionie tylko piwo Zmianie (...) czytaj dalej»
-
Koncesja na alkohol Euro 2012. Jak wygląda staranie się o koncesje na alkohol? Ile kosztuje? Ile trwa? Jakie są potrzebne dokumenty? Chodzi o sprzedaż alkoholu w mini ogródku piwnym. Zdążę (...) czytaj dalej»
-
Szukam skutecznej firmy windykacyjnej.Proszę o poradę Witam serdecznie, posiadam wierzytelność z sądową klauzurą wykonalności,niestety komornik nawet nie" kiwnął palcem" aby cokolwiek (...) czytaj dalej»