ulga podatkowa na dzieci 2011
Odpowiedzi w temacie ()

Witam Mam pytanie jaka ulga podatkowa przysługuje na dziecko w roku 2011?Z góry dziekuję za wszelkie informacje
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
ulga na dzieci witam, mam dwóję dzieci z poprzedniego małżeństwa, teraz mieszkam z moim mężem i dzieci przebywają z nami. Czy mój mąż może odliczyć ulgę na dzieci skoro cały czas przebywają (...) czytaj dalej»
-
ulga na dzieci 2011 Witam, szybko i do rzeczy. Jak wyglada ulga na dziecko studjujace w przypadku studiów dwu stopniowych?! tak kuropatwa1975 co tak? kiera Studia dwustopniowe nie są przeszkodą do (...) czytaj dalej»
-
Ulga na dzieci 2011 Mój syn ma 17 lat ale już się nie uczy, czy w takim razie przysługuje mi ulga na niego od państwa? czytaj dalej»
-
Ulga na dzieci Witam, mam takie pytanie: W roku 2011 ukończyłam studia, obroniłam się 4 września, ale 28 czerwca ukończyłam 25 lat, więc chciałam się dowiedzieć za które miesiące moim rodzicom (...) czytaj dalej»
-
ulga podatkowa 2011 koszty uzyskania przychodu Witam jakie ulgi podatkowe obowiązy=uje w roku 2011?Z góry dziekuje za wszelkie informacje na ten temat czytaj dalej»