Waloryzacja emerytur i rent oraz innych świadczeń od lutego 2011 !!! sprawdź zmiany !
Odpowiedzi w temacie ()

Od lutego 2011 r., ZUS w ramach corocznej waloryzacji (najprawdopodobniej - 2,7 proc.) podwyższy wypłacane: * renty i emerytury * renta rodzinna i renta z tytułu całkowitej niezdolności do pracy oraz renta rolnicza * renta socjalna * renty z tytułu częściowej niezdolności do pracy * renty z powodu całkowitej niezdolności do pracy w związku z wypadkiem lub chorobą zawodową oraz renty rodzinnej wypadkowej * renty z tytułu częściowej niezdolności do pracy w związku z wypadkiem lub chorobą zawodową * dodatek pielęgnacyjny, kombatancki i za tajne nauczanie * dodatek dla sierot zupełnych
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
PROTEST PRZECIWKO WALORYZACJI KWOTOWEJ!! WYSYŁAJCIE PROTESTY W SPRAWIE ZŁODZIEJSKIEJ WALORYZACJI KWOTOWEJ!!!!!!!!!!! Trybunał Konstytucyjny prasainfo@trybunal.gov.pl 1/PREZYDENT RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ. Pan (...) czytaj dalej»
-
Czy komornik może zająć rente rodzinna ? Mam 24 lata i pobieram rentę rodzinną po zmarłym ojcu jednak ostatnio dowiedziałam sie że mieszkanie w którym jestem zameldowana (a w nim nie mieszkam) (...) czytaj dalej»
-
co z alimentami gdy była żona wychodzi ponownie za maz mam pytanie gdyż rozstałem sie z zona płace wysokie alimenty na dwie córki żona wyszła ponownie za mąż czy w związku z tym musze nadal (...) czytaj dalej»
-
dlugosc zwolnienia lekarskiego w ciazy Na zwolnienie poszlam w 6 tygodniu ciazy. Lekarz powiedzial mi, ze nalezy mi sie tylko 180 dni zwolnienia, a ja do pracy przed porodem juz nie wroce. Co robic? Bede (...) czytaj dalej»
-
Pracodawca przed sądem -praca bez umowy Witam.mam znajomą ktyóra prosiła mnie o poszukiwanie informacji na temat możliwości pozwania pracodawcy - pracowała bez umowy i została oskarżona o kradzież (...) czytaj dalej»