opłata rtv dla emerytów zwolnienia w 2011 r
Odpowiedzi w temacie ()

Witam Mam pytanie kto może zostac zwolniony z opłaty za abonamnet RTV w roku 2011?I ile taka ulga wynosi?Z góry dziekuje za wszelkie informacje na ten temat
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
Jakie zmiany jeśli chodzi o emerytów-2011
Witam Mam pytanie jakie zminy jesli chodzi o emerytów w nowym roku?Za wszelkie inforamcje z góry dziekuję i pozdrawiam czytaj dalej»
-
opłata rtv 2011
Witam Mam pytanie ile wynosi opłata abonamentowa rtv w tym roku 2011?Za wszelkie informacje będe bardzo wdzięczna i z góry dziekuję czytaj dalej»
-
opłata rtv na 2011 rok za okres półroczny
Witam Ile wynosi łaczna opłata za poł roczny abonament TRV na rok 2011?w jaki spsób trzeba za niego zapłacić?Z góry dziekuję za pomoc czytaj dalej»
-
opłata za telewizor i radio 2011- kwartał
Witam Ile wynosi opłata za abonament telewizyjny i radiowy w roku 2011 za okres 1/4 roku?Będę wdzieczna za odpowiedzi. Pozdrawiam czytaj dalej»
-
Racjonalizacja zatrudnienia w jednostkach budżetowych w 2011
Witam, Czy wiadomo kogo dotkną zwolnienia? Ma to być ponad 10% zatrudnionych. W jakich sektorach będą te zwolnienia? czytaj dalej»
-
Zniknęła opłata recyklingowa od 2011?
Jak do tej pory była opłata recyklingowa w wysokości 500 zł od pojazdów sprowadzanych z zagranicy, wiem że planowali to znieść w tym roku. Czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć czy rzeczywiście (...) czytaj dalej»
-
opłata recyklingowa 2011
Witam Ile wynosi w roku 2011 opłaca recuklingowa?Z góry dziękuję za odpowiedzi czytaj dalej»
-
Waloryzacja rent i emerytur 2011 !!!
W marcu 9,6 mln rencistów i emerytów otrzyma podwyżkę wynoszącą 3,1 proc. Przeciętna emerytura z ZUS, która wynosi 1724 zł, wzrośnie zatem o prawie 54 zł brutto. czytaj dalej»
-
progi dla zwolnienia podmiotowego 2011
Witam. Ile wynosi limit dla zwolnienia podmiotowego z VAT?. Czy w tym roku zmieniły się wartości? Chce się rozliczać poprzez ryczałt ewidencjonowany. Towar mam zamiar nabywać na terenie UE. Przeczytałem, (...) czytaj dalej»
-
opłata roczna za rtv i radio za 2011 roku
Witam Ile wynosi kwota za roczny abonament RTV i radio w roku 2011?W jaki sposób sie opłaca?Z góry dziękuję czytaj dalej»